Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'asio'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Samplitude & Sequoia Newcomer
    • English newcomer forum
    • Deutsches Newcomer Forum
  • Samplitude
    • Samplitude Software related topics (English)
    • Samplitude Hardware related topics (English)
    • Samplitude MIDI topics (English)
    • Samplitude Forum (Deutsch)
    • Samplitude MIDI Themen (Deutsch)
    • Tips&Tricks
    • Video Deluxe user forum (English)
    • Independence user forum
  • Sequoia
    • Sequoia Software related problems (English)
    • Sequoia Hardware related problems (English)
    • Sequoia Forum (Deutsch)
  • SOUND FORGE
    • SOUND FORGE Pro
    • SOUND FORGE Audio Studio
  • VST Plug-ins
    • MAGIX VST Plug-ins (English)
    • MAGIX VST Plug-ins (Deutsch)
  • Other places of interest
    • The Listening Room
    • Tutorials
    • General Discussions
  • Accessibility / Barrierefreiheit
    • General Discussions / Allgemeine Themen
    • Missing Accessibility / Fehlende Barrierefreiheit

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. bsolomon3000@yahoo.com

    Can't hear audio

    I'm brand new to Samplitude. I'm on Windows 10 and using a Behringer UMC22 interface. I've tried using the Magix Low Latency 2016 driver and the Asio4All v2 driver and get the same result. I see the meters moving but don't hear the output. When I play a supplied project with the ASIO drive I only hear some of the tracks. I can hear all the tracks with the Magix driver. When I create a new project I can't hear anything with either driver. Thanks for the help Bob
  2. Hello, I'm a Samplitude noobie although I was a longtime user of Magix Music Studio 7. I missed the object-level editing so bad, I ditched Pro Tools and came back to Magix. I could never get used to applying effects to an entire track, and feel like I'm back at home. I'm trying to set up my audio devices and I'm a bit confused. I want to use my new Yamaha THR10 amp connected via USB as my input and route to my Scarlett 2i2 interface, which is hooked into my monitors, as the output. If I choose "Yamaha Steinberg USB ASIO" as my ASIO device, I can see only this as my recording and playback audio device. I can hear everything through the amp, but I want to hear it on my monitors. If I choose Scarlett 2i2 as my ASIO device, again, this is the only option for recording and playback audio device. I also have an Audiophile 192 soundcard that I might want to use at some point. Is it not possible to see all devices and select input and output? Maybe I'm just confused about how ASIO works...
×