Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'menu'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Samplitude & Sequoia Newcomer
    • English newcomer forum
    • Deutsches Newcomer Forum
  • Samplitude
    • Samplitude Software related topics (English)
    • Samplitude Hardware related topics (English)
    • Samplitude MIDI topics (English)
    • Samplitude Forum (Deutsch)
    • Samplitude MIDI Themen (Deutsch)
    • Tips&Tricks
    • Video Deluxe user forum (English)
  • Sequoia
    • Sequoia Software related problems (English)
    • Sequoia Hardware related problems (English)
    • Sequoia Forum (Deutsch)
  • SOUND FORGE
    • SOUND FORGE Pro
    • SOUND FORGE Audio Studio
  • VST Plug-ins
    • MAGIX VST Plug-ins (English)
    • MAGIX VST Plug-ins (Deutsch)
  • Other places of interest
    • The Listening Room
    • Tutorials
    • General Discussions
  • Accessibility / Barrierefreiheit
    • General Discussions / Allgemeine Themen
    • Missing Accessibility / Fehlende Barrierefreiheit

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello there! I wrote it last niht in German, but I think it can be good and usefull, if the English readers also get the message of a quite interesting problem. Yesterday I had a talk with Christopher Kopel, and we realized that there is a problem with a specific menu point in Samplitude Pro X3, in both editions, the Standard Edition and the Suite. If I enter the menu bar with the menu button and scroll to the menu "Tools", there is a menu point called "Bounce internal mixdown". In this menu there is a Checkbox, in which you can set the Quality of mixdown, for example from "Very good" to "Extremely high 1 or 2". If you finish your quality setting, you can click the "OK"-button, but if you want to continue navigating through the menu for other settings, Pro X3 crashs the menu and you are in the main window with the tracks, but the menu is actually active in background. So you must start the menu again or you can call the window list with "JAWS-button" and F10 for searching the menu window. I don't know if this bug is only visible for us blind and visually-impaired users or the normal-seeing users too. Now I want to know: is there any user who has the same problems with that menu? In that case I think it's usefull that Tom could contact the Support or the developers to fix that bug. Regards from Austria, Patrick
×