Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'slow'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Samplitude & Sequoia Newcomer
    • English newcomer forum
    • Deutsches Newcomer Forum
  • Samplitude
    • Samplitude Software related topics (English)
    • Samplitude Hardware related topics (English)
    • Samplitude MIDI topics (English)
    • Samplitude Forum (Deutsch)
    • Samplitude MIDI Themen (Deutsch)
    • Tips&Tricks
    • Video Deluxe user forum (English)
    • Independence user forum
  • Sequoia
    • Sequoia Software related problems (English)
    • Sequoia Hardware related problems (English)
    • Sequoia Forum (Deutsch)
  • SOUND FORGE
    • SOUND FORGE Pro
    • SOUND FORGE Audio Studio
  • VST Plug-ins
    • MAGIX VST Plug-ins (English)
    • MAGIX VST Plug-ins (Deutsch)
  • Other places of interest
    • The Listening Room
    • Tutorials
    • General Discussions
  • Accessibility / Barrierefreiheit
    • General Discussions / Allgemeine Themen
    • Missing Accessibility / Fehlende Barrierefreiheit

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, fellow comrades! Thanks to the user Kraznet (the guy is a legend!) I recently bought my Samplitude Pro X3 Suite™ + Sound Forge 11™ (comes with iZotope Restoring and Mastering) + SpectraLayers Pro 4™ + all Birdline™ Skins I was so happy to catch the sale valid till 5th of April 2018. All those goodies are now the heart of my "home studio". Since Cakewalk (Sonar™) was no longer a reasonable option for me, the offer from Magix was very hard to beat. I have to admit that me and my buddy from high-school back in early 2000hs we were using a "try before buy" version of Samplitude or Samplitude Music Studio. Now I am more than delighted to be part of Magix customers (I also switched to Reaper™ when it came out in 2004~2005). So, enough with the flatterings, let's go to the problems which I am encountering with the new product. There were no issues with the installation, no problems with Independence Libraries (thank you Kraznet for your online and video guidance!), no problems with registration. Let me first give you brief info on my hardware (I hope the hardware is not causing the issues): Native Instruments Komplete Audio 6 USB audio interface Dell T3600 Precision tower (Xeon E5 1620, 8 core CPU at 3.6GHz per core) 32GB RAM (came with the Dell box) Nvidia GeForce GTX 750 Ti graphics card (driver version 391.35) Dell U2711 (27" UHD, 2560 × 1440) monitor Samsung 850 Pro 512GB SSD which hosts Windows 10 Pro ×64 bit Samplitude Pro X3 Suite + Independence sound libraries (70GB) + all Samplitude Sound samples (10GB) installed on it Sound Forge 11™ (comes with iZotope Restoring and Mastering) + SpectraLayers Pro 4™ + all Birdline™ Skins installed on it Now, onto the issues: I noticed that after I loaded a demo song (just to test) "Remix_and_FX_Demo" and hit playback, the interface gets a bit clumsy and slow responsive (as if not enaough Frames per Seconds in rendering). Also when the virtual keyboard is docked, it gets stretched (with the right portion of its interface hidden), please see here: When I detach that virtual keyboard its interface shows up entirely but now it gets stretched vertically: When I try to resize its window, the stretch of the image gets even worse (more pronounced), as you can see here: All other docker tabs work just fine, appears only the Virtual Keyboard acts weird. I do not remember having had such a behaviour back in 2003 (yes, using other monitors, less resolution, etc.) But still the slightly slow responsive interface (moving the Mixer window, meters being slow responsive, the Virtual Keyboard... maybe will find something else in the next few days) of Samplitude in general is what has been given me the not so great impression in the last couple of days. I can assure you not experiencing such problems with my Studio One Pro 3 (got it as a Christmas present) and my Reaper digital audio workstations. What do you think might be causing those issues mentioned above? I really, really do love Samplitude (memories with our first attempts on recording and mixing) and wish I could solve those issues and maybe giving an option to some other customers on testing their user experience. Thank you very much in advance! Happy Easter to those who celebrate!
×