Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'vita'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Samplitude & Sequoia Newcomer
    • English newcomer forum
    • Deutsches Newcomer Forum
  • Samplitude
    • Samplitude Software related topics (English)
    • Samplitude Hardware related topics (English)
    • Samplitude MIDI topics (English)
    • Samplitude Forum (Deutsch)
    • Samplitude MIDI Themen (Deutsch)
    • Tips&Tricks
    • Video Deluxe user forum (English)
  • Sequoia
    • Sequoia Software related problems (English)
    • Sequoia Hardware related problems (English)
    • Sequoia Forum (Deutsch)
  • SOUND FORGE
    • SOUND FORGE Pro
    • SOUND FORGE Audio Studio
  • VST Plug-ins
    • MAGIX VST Plug-ins (English)
    • MAGIX VST Plug-ins (Deutsch)
  • Other places of interest
    • The Listening Room
    • Tutorials
    • General Discussions
  • Accessibility / Barrierefreiheit
    • General Discussions / Allgemeine Themen
    • Missing Accessibility / Fehlende Barrierefreiheit

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I was testing the "Vita Jazz Drums" plugin that apparently comes with Samplitude, and I ended up with this madness. Enjoy! This is the "saxophone" that you hear in this track. boheme_cigars.mp3
  2. Hey guys! I Need some help: I downloaded nearly every instrument I got with the help menu of Samplitude Pro X3 Suite, I even downloaded the Independence Library. Okay, that worked. But now I have the problem that I can't interact correctly with the VST instruments. Independence plays nothing when I try to record something and the other instruments like the Vita Concert Grand Piano or the DNE1-Synthesizer are nearly working correctly, but there I have the problem that I can't hear anything. I can record the notes with an ESI49 MIDI Controller and I can play the recorded material after finishing the recording, but the Monitoring doesn't work correctly, so I can't hear anything during the recordings. What can I do that: 1. I can start working with Independence and 2. I can hear the Monitoring signals? Regards from Austria, Patrick
×