Meest actuele stuurprogramma voor de MAGIX USB Video-omzetter (rood/wit) Red uw Video's

Dit stuurprogramma is geschikt voor de rood/witte MAGIX USB Video-omzetter.

* Verbind de USB Video-omzetter met uw computer (bij voorkeur via USB 2.0).

* Download het .zip bestand en pak dit uit in een nieuwe lege map op uw harddisk.

* Start nu het bestand Setup.exe (d.m.v. dubbelklik) en volg de installatie-instructies.

* Hierna kunt u de USB Video-omzetter voor analoge opnamen gebruiken.

Dutch