Sinds de laatste update van Microsoft Windows 10 (naar versie 1803) functioneert de audio niet meer bij de import van bepaalde video-bestanden in Video deluxe, Video Pro X of Photostory Deluxe.

Hier is door Microsoft iets met een codec gewijzigd, waardoor deze import nu in Video deluxe / Video Pro X / Photostory Deluxe niet meer werkt.
Er wordt gewerkt aan een oplossing voor dit probleem.

Lista risoluzione problemi di installazione

Italiano

Photostory Sound Effekte

Dies sind die Natur und Umgebungsgeräusche des neuen Photostory 2019 Programms.

Die entpackten Daten müssen dann hier hineinkopiert werden:

C:\ProgramData\MAGIX\Photostory Deluxe\2019\Sound effects

Alemán

Páginas