Bepaalde onderdelen in de Ontwerpgalerie blijven rood binnen Webdesigner 11 (Premium)

Wanneer bepaalde onderdelen binnen de Ontwerpgalerie rood blijven terwijl deze wel aangeschaft zijn en dus geactiveerd dienen te zijn, kan dit worden opgelost door de meest actuele patch (update) te downloaden en te installeren. Een voorbeeld van deze extra onderdelen zijn de extra bij een speciale aanbieding geleverde Template Pack 1 en Web Pack 2.

Ga voor de meest actuele patch (update) in het programma naar menu Hulp / Controleren op updates...

Lista risoluzione problemi di installazione

Italiaans

Treiber Premium USB Videowandler

Aktueller Treiber für den USB Videowandler Premium K0067

1. Bitte schließen sie den USB Videowandler an den Rechner an.

2. Nach dem Download des Treibers entpacken Sie bitte das heruntergeladene ZIP-Archiv

3. Führen Sie in dem entstandenen Unterordner "driver" die Datei "Setup.exe" aus und folgen den angegebenen Anweisungen.

Undefined

Pagina's