Waarom vraagt Foto's op DVD 2013 Deluxe bij het opstarten continu om te registreren?

Bij het opstarten van Foto's op DVD 2013 Deluxe wordt iedere keer gevraagd om het programma te registreren; terwijl dit al gedaan is.

Probleem wordt veroorzaakt door een foutieve herkenning van AVG (anti-virus programma) van een onderdeel van Foto's op DVD 2013 Deluxe.

Download onderstaande .ZIP bestand en voer daarna het .EXE bestand daarin uit (d.m.v. dubbelklik).

http://download.magix.net/support2/ps2013dlx_avg.zip

Start hierna Foto's op DVD 2013 Deluxe, en voer nu nogmaals de registratie uit. Hierna zal daarom dan niet meer gevraagd worden.