Premium Telephone Support

Premium Telefoon Support

Voor het telefonisch contact opnemen met de technische support dient u een telefoon-voucher aan te schaffen.

Deze voucher kost € 12,99. Eén voucher is goed voor één gesprek.

Om een telefoon-voucher aan te schaffen klikt u HIER!

Met behulp van de code die u (per e-mail) ontvangt na aanschaf van de telefoon-voucher, krijgt u toegang tot het telefonische support-systeem. Hierna wordt u gevraagd de betreffende code m.b.v. de toetsen van de telefoon in te voeren, waarna u contact krijgt met een medewerker van de technische support-afdeling.

Opmerking: Uit ervaring hebben wij geleerd dat computer-technische problemen zich telefonisch niet optimaal laten verklaren. Vandaar dat wij bij technische problemen de voorkeur geven aan e-mail-verkeer via het support-formulier.

Heeft u product-inhoudelijke vragen (hoe doe ik iets of waar vind ik wat)? Dan verwijzen wij u graag naar ons Gebruikers-forum waar u uw vraag kunt stellen aan andere MAGIX-gebruikers die u graag verder helpen. Een grote bron van informatie biedt ook onze MAGIX Community via MAGIX.info. Interessante tips en tutorials vindt u tevens in het MAGIX Magazine.

Bij de aankoop en registratie van een nieuw product ontvangt u 1 (één) jaar lang gratis Premium e-mailsupport.