nlNederlandsselect more languages

MAGIX USB Video-omzetter / Red uw Video's

USB-stuurprogramma voor Red uw Video's versie 6 (geactualiseerd)

Geactualiseerd stuurprogramma voor de USB-opname-stick bij Red uw Video's versie 6.

Het te downloaden bestand is een .ZIP bestand. Pak dit uit. In dat bestand zijn dan twee setup.exe-en aanwezig.

Heeft u een 64 bits Windows besturingssysteem dan neemt u de setupX64.exe. Heeft u een 32 bits Windows besturingssysteem dan neemt u de setupX86.exe.

MAGIX USB Video-omzetter 2 (rood-wit) 64 Bit

Dit stuurprogramma is voor de MAGIX USB video-omzetter 2 (rood/wit) bij gebruik van een 64 bits besturingssysteem.

Download het het .ZIP bestand en pak dit uit in een lege map op uw harddisk.

Start daarna het setup.exe bestand (d.m.v. dubbelklik op het bestand), en volg dan de aanwijzingen.

MAGIX USB Video-omzetter 2 (rood-wit) 32 Bit

Dit stuurprogramma is voor de MAGIX USB video-omzetter 2 (rood/wit) bij gebruik van een 32 bits besturingssysteem.

Download het het .ZIP bestand en pak dit uit in een lege map op uw harddisk.

Start daarna het setup.exe bestand (d.m.v. dubbelklik op het bestand), en volg dan de aanwijzingen.

MAGIX USB Video-omzetter (versie 1; zwarte USB-stick) 32 Bit

Dit stuurprogramma is voor de zwarte USB Video-omzetter (geleverd bij Red uw Video's versie 1), voor het functioneren onder Windows XP en Vista 32 bits.

Download het bestand naar uw harddisk, en pak het bestand in een map uit.

Sluit het USB-opname apparaat aan.

MAGIX USB Video-omzetter (versie 1; zwarte USB-stick); alleen Vista 64 Bit

Dit stuurprogramma is voor de zwarte USB Video-omzetter (geleverd bij Red uw Video's versie 1), voor het functioneren onder Windows Vista 64 bits.

Download het bestand naar uw harddisk, en pak het bestand in een map uit.

Verbreek de verbinding tussen de USB-stick en uw computer.

Voer nu het setup.exe bestand uit (d.m.v. dubbelklik), en start uw computer opnieuw wanneer daarom gevraagd wordt.

Sluit daarna de USB-stick aan uw computer aan, en laat het stuurprogramma nu door de Windows Hardware-assistent automatisch installeren.

Inhoud syndiceren

Imprint | Copyright © MAGIX AG